BdsmDate
-
talk Profielen Zoeken Chat Mijn Profiel Vrienden Advertenties

Wat is BDSM?
Bdsm is een afkorting, ook wel gekend onder de naam 'sm'. De afkorting bdsm staat voor:
- B/D: Bondage en Discipline
- D/S: Dominance en Submission
- S/M: Sadism en Masochism
Je partner vastbinden is bdsm, juist zoals hem/haar pijn doen, vernederen, opsluiten, ... Meestal gaat het gepaard met seks maar dit is niet altijd het geval. Klaarkomen is altijd fijn maar is niet het belangijkste bij bdsm. 1 of meerdere onderdanige personen laten zich domineren door 1 of meer Dominante personen. Meestal zijn er duidelijke afspraken vooraf en wordt er gebruik gemaakt van een stopwoord. De ene persoon heeft Dominante gevoelens (meestal Meester of Meesteres genoemd) en de andere heeft onderdanige gevoelens (meestal sub genoemd). Sommige mensen wissellen af en toe, deze mensen krijgen de benaming 'switch'. Op het internet is het de gewoonte dat de naam van mensen met Dominante gevoelens begint met een hoofdletter. Onderdanige mensen gebruiken een kleine letter en de switchen kunnen kiezen naar gelang hun stemming.

BDSM is dat niet te extreem?
Meestal denken de mensen bij het horen van de term bdsm direkt aan kettingen, zwepen, extreme pijn, enzovoort...
Niet iedereen is even extreem en geniet van alle vormen van bdsm. Je partner handboeien en met ijsblokjes spelen is ook een vorm van bdsm. Pijn moet niet altijd een factor zijn, velen doen enkel aan bondage of vernedering of rollenspellen. Mindplay is ook een vorm van bdsm. Een Dominante persoon kan iemand serieus beinvloeden met woorden alleen.

Veiligheid
Voor je aan bdsm begint: denk na ! Bdsm kan zeer gevaarlijk zijn zonder dat je het zelf beseft. Beeld je in dat je partner je vast vastmaakt aan bed en daarna van de trap valt. Wie gaat je partner dan helpen? Wie gaat jou helpen?
Enkele tips:
- als je voor bondage bent zorg dan voor het juiste materiaal. Een paar lederen boeien of degelijk touw tegenover een schoenveter die je polsen kan over snijden.
- zorg dat je een schaar of een manier hebt om je partner snel weer los te krijgen in geval van nood.
- voor je met een zweep begint weet waar je iemand kan pijn doen en waar niet! Dit is een kunst, niet zomaar wat meppen...
- laat een vastgebonden persoon nooit lang alleen! Je weet nooit wat er kan fout gaan
En natuurlijk zijn er nog veel meer tips .... denk gewoon logisch na bij wat je doet en heb respect voor elkaar, dan kan er weinig foutlopen!

Is BDSM nieuw voor jou?
Heb je nog maar pas ontdekt dat je bdsm gevoelens hebt?
Op deze website ben je alvast goed op weg. Je kan hier makkellijk in contact komen met gelijkgestemden en ze zullen je zeker begrijpen. Doe het kalm aan en denk na voor je afspreekt met de eerste de beste. Zoals overal kan je ook hier mensen met slechte bedoelingen tegen komen en als onderdanige persoon ben je kwetsbaar. Een goede meester of meesteres heeft respect voor zijn of haar subje. Zorg dat er duidelijke afspraken gemaakt worden en geniet ervan :)


Alles wat je moet weten over BDSM
- wat is BDSM?
- goedkope speeltjes
- speelruimtes
- Meesteres België
- Meesteres Nederland  


startpagina | profielen | bdsm talk | zoeken | chat | mijn profiel | vrienden | advertenties | f.a.q. | profiel links | datingwebsites.nl | Sexdating Nederland