BdsmDate
-
talk Profielen Zoeken Chat Mijn Profiel Vrienden Advertenties

Sm speelruimtes in België

fetish cafe
Fetish Café in Antwerpen
Het Fetish Café opende zijn deuren op 1 oktober 2000. Het Fetish Café is enig in zijn soort. De zaak is van begin af aan opgericht met als welbepaalde doelgroep mensen die BDSM beleven. Omdat 'SM Café' wettelijk niet mocht, en BDSM heel veel raakvlakken met fetisjisme heeft, is gekozen voor Fetish Café. En vanzelfsprekend zijn fetisjisten zeker ook welkom in deze zaak.

De achterste kelder is speciaal voor SM-L/liefhebbers. Het middeleeuws nterieur vraagt om middeleeuwse toestellen, die dan ook aanwezig zullen zijn. Exclusief door Specialisten gemaakt voor het Fetish Café. Er is een kooi en een aparte cel, en voor de fanatiekelingen kan men op een klein podium tonen wat men allemaal kan.


Voor meer informatie kan je terecht op de website van het Fetish Café.
http://www.fetish-cafe.com


collar
Collar in Willebroek
Het is de bedoeling om door de vriendenkring ‘Collar’ een ontmoetingsplaats te creëren voor mensen met interesse in Bondage, Discipline, Sado Masochisme (BDSM). Er is een ruime speelzaal met talloze mogelijkheden beschikbaar. Hier kan je feestjes geven of een verjaardag vieren tegen zeer eerlijke prijzen.


Voor meer informatie kan je terecht op de website van collar.
http://www.collar.be


studio magical
SM Huisje in Roosendaal
Onze SM studio bevind zich in een oude melkfabriek en bestaat uit een fraaie speelruimte van 70m² met authentieke houten balken en een aparte zit/bar ruimte. U vind in de speelruimte diverse toestellen zoals andreaskruis, kettingtakel, electrische takel, bondagerek, bondagetafel, spankingbankje en een kooi. Gelegen in het grensgebied Roosendaal, Nederland-Belgie.


Voor meer informatie kan je terecht op de website van Studio Magical.
http://www.studiomagical.eu


sm studio roxy
SM Studio Roxy omgeving Turnhout
Op mijn prachtig gelegen landgoed, midden in de bossen, wil ik graag alle SM koppels die thuis geen of weinig gelegenheid hebben of gewoon eens samen ongestoord een nacht in SM stijl willen doorbrengen, mijn arrangement aanbieden. Overnachting in een zeer mooi chalet, voorzien van alle mogelijke luxe. Gebruik van alle SM ruimtes, incl. materialen, is inbegrepen. Indien gewenst, begeleiding bij het spel mogelijk.

sm kamer
bdsm kamer huren

Voor meer informatie kan je terecht op de volgende website:
http://www.sm-ruimte-huren.be

Speelruimtes in Nederland

domination palace
Domination Palace
Domination Palace is een grote SM en fantasie club in Valkenswaard. Het is een alleenstaand pand, compleet en zeer luxe sm ingericht. Acht verschillende (ruim) ingerichte kamers (allen met airconditioning) geven de gelegenheid om een fantastisch spel te spelen. De ontvangst en spelmogelijkheden zijn zeer discreet en Domination Palace beschikt over een team van vele personen die zeer ervaren en begaan zijn met alle vormen van SM.


Voor meer informatie kan je terecht op de website van Domination Palace.
http://www.smpalace.nl

Alles wat je moet weten over BDSM
- wat is BDSM?
- goedkope speeltjes
- speelruimtes
- Meesteres België
- Meesteres Nederland  


startpagina | profielen | bdsm talk | zoeken | chat | mijn profiel | vrienden | advertenties | f.a.q. | profiel links | datingwebsites.nl | Sexdating Nederland