BdsmDate
-
talk Profielen Zoeken Chat Mijn Profiel Vrienden Advertenties

Commerciële sm meesteres in Nederland - een overzicht:


kinky dreams

Kinky dreams for you


Mrs Dita La Strangé verwelkomt je in haar studio in Noord-Brabant waar u discreet kan binnenkomen als je voor een sessie komt. En daarna ook weer discreet kunt buitengaan als een betere slaaf. Talloze mogelijkheden en ook andere ladies beschikbaar.
Mooie website met veel info, zeker het bekijken waard!

Regio: Den Bosch
Website: www.kinkydreamsforyou.com

Meesteres Kiani

Meesteres Kiani


Jouw lijden is mijn genot. Ik ben streng, lief, afstandelijk, gevoelig, hard, zorgzaam, koel, opwindend en een echte sadiste.

Regio: Amsterdam
Website: www.mrskiani.nl

rubber meesteres

Rubber Meesteres


Voor kwaliteit moet je vaak lang zoeken dat geldt voor alles in het leven. Voor een goede rubbersessie hoef jij nu niet lang meer te zoeken. Ga dan ook voor kwaliteit en kies voor een echte Lady. Kinky Lady Elvira heeft bewezen dat ze kwaliteit levert en heeft in het verleden niet voor niks internationale prijzen voor haar latex outfits mogen ontvangen. Zij doet alleen latex sessies met Bdsm. Haar specialiteit op hoog niveau.
In studio Chelsea in Almere met zeer fraaie kleding voor jou en haar zelf.

Regio: Almere
Website: www.kinkylady-elvira.nl

mrs manita

Meesteres Manita


Mijn naam is Meesteres Manita en werkzaam als professioneel Meesteres in Zaandijk. Ook privé ben ik als lifestyler actief bezig met SM en ben regelmatig te vinden op nationale en internationale Fetish / SM party's. Ik beleef meestal zelf ook veel plezier aan het spelen van een SM spel.
Hierdoor is een spel met mij een spontane en verfrissende belevenis. Natuurlijk ben ik bereid,  binnen mijn grenzen, om rekening te houden met de verlangens van mijn slaven, slavinnen en/of masochisten.

Regio: Zaandijk
Website: www.mrs-manita.com

Mrs Illucia

Mrs Illucia


Een Meesteres die met veel liefde en plezier haar dominantie uitvoert. Niet alleen op ervaren sm-ers, maar ook de beginnende slaaf of slavin begeleid ze graag in deze boeiende wereld. Een sessie hoeft bij niet hard te zijn, want ook een softe sessie kan een wederzijdse uitdaging zijn. Zolang er maar fantasie, respect en discretie van beide kanten kant is.

Regio: Rotterdam
Website: www.mrsillucia.com

Mrs Tess

Meesteres Tess


Ik ben een zeer ervaren Meesteres en speel het SM-spel met liefde en passie als pure hobbyist. Geef je volledig aan Mij over, zodat je Mijn ogen ziet vonken en Mijn plezier in het spel er in volle glorie vanaf straalt. Maak echter niet de vergissing om Mij te lief te vinden. In een oogwenk verander Ik dan in een strenge, meedogenloze Meesteres !

Regio: Arnhem
Website: www.tess4sm.nl

Alles wat je moet weten over BDSM
- wat is BDSM?
- goedkope speeltjes
- speelruimtes
- Meesteres België
- Meesteres Nederland  


startpagina | profielen | bdsm talk | zoeken | chat | mijn profiel | vrienden | advertenties | f.a.q. | profiel links | datingwebsites.nl | Sexdating Nederland